Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Біля магазинів «Фора» невдовзі заряджатимуть електрокари

9 серпня 2018 року о 13:27

 | 
 | 4/5 (1)
Мережа магазинів Фора вирішила долучитись до створення електромобільної інфраструктури і таким чином зробити свій внесок у захист навколишнього середовища.
Як повідомили в прес-службі компанії, Фора встановлює на паркувальних майданчиках своїх магазинів зарядні пристрої для електромобілів. Наразі вже працює 10 ЕЗС біля магазинів, і їх кількість буде збільшуватись. У найближчих планах – ще 7 станцій. Всі зарядні пристрої встановлені за межами Києва на міжміських трасах, зокрема в Щасливому, Гатному, Лютежі, Козині, Глевасі тощо. Таке розташування станцій спрощує можливість подорожей електромобілем на далекі відстані.
Партнером проекту обрано компанію AutoEnterprise. Компанія є виробником, встановлює і обслуговує зарядні пристрої у режимі 24/7.
Продукція AutoEnterprise виготовляється в  Україні, відповідає діючим державним та Європейським нормам виробництва, сертифіковано згідно з вимогами щодо безпеки використання. З 2004 року мережа електрозарядних пристроїв нараховує понад 1000 ЕЗС на території України.
Нагадаємо, мережа магазинів біля дому Фора входить до торгово-промислової групи компаній Fozzy Group. Перший магазин був відкритий у 2002 році, а сьогодні мережа Фора об’єднує 246 торгових точок у понад 60 населених пунктах України.
Також слід відзначити, що це вже не перша екологічна ініціатива торгової мережі групи Fozzy в поточному році. Раніше, в магазині мережі Сільпо, яка теж входить до Fozzy Group, почала роботу мобільна станція з прийому вторсировини #SilpoRecycling.

0

 663 | 
 RAU.UA | 
 2018-08-09 13:27:09 | 
 новини, Київщина, Київська область, електрокари, магазин Фора
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама