Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Броварах підпільна лікарня насильно утримувала та «лікувала» своїх пацієнтів

14 серпня 2018 року о 17:36

 | 
 | 4/5 (1)
Більшість пацієнтів до «лікарні сурового режиму» потрапили з ініціативи своїх родичів. Тут їх утримували проти їх волі та змушували приймати невідомі препарати. Про це написала на своїй Facebook-сторінці Людмила Денісова.
«Сьогодні мені повідомили про те, що в приватному будинку у Броварах утримують людей проти їхньої волі. Представники Секретаріату негайно виїхали на місце і з’ясували, що це – приватний реабілітаційний центр «За життя». За словами директора, тут перебуває 21 дієздатна особа з нарко- та алко- залежністю та з розладами психіки. Під час конфіденційного спілкування 12-ро з них повідомили про бажання залишити заклад. Втім немає жодних рішень судових органів, медичних закладів і згоди самих осіб на утримання їх тут. Також пацієнти закладу повідомили про вживання ними невідомих медичних препаратів, які подавляли їх волю. Під час моніторингового візиту виявлено 80-річну жінку, яка не є хворою, і двох неповнолітніх 14-річних дівчат, які перебувають тут разом з дорослими за згодою своїх батьків. Про результати моніторингового візиту повідомили поліцію міста Броварів та місцеву прокуратуру», — розповіла Л.Денисова.
За даним інцидентом на власника «реабілітаційного центру» відкрито провадження за ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі). Ведуться слідчі дії.

0

 700 | 
 Пульс | 
 2018-08-14 17:36:46 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бровари, Київська область, лікарня, Реабілітаційний центр
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама