Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Скільки ще потрібно грошей на «готове» футобольне поле у Броварах

30 серпня 2018 року о 16:01

 | 
 | 4/5 (1)
Ще до початку будівництва експертами було підраховано, що кошторис проекту скадатиме близько 19 млн грн. Фінансування мало виділити УЄФА, але за певних обставин його отримало місто Вишневе на власний спортивний об'єкт. Тож виділення коштів було вирішено взяти з міського бюджету.
Депутатський склад Броварської міської ради не підтримав суму експертної оцінки та натомість затвердив свою – 7 млн грн, після чого відкрив тендер для пошуку підрядника. Переможцями стали ТОВ «Укртеплобудіндустрія», які й почали дане будівництво.
З того часу вже пройшов рік, а футбольне поле у парку «Перемога» зведено лише частково. Навколо нього встановлено паркан, а замість штучного покриття досі лежить щебінь, хоча за документами він вже готовий до експлуатації. У відділі капітального будівництва повідомляють, що покриття вже закуплене та знаходиться у підрядника.
Крім самого футбольного поля передбачалося також зведення додаткової будівлі з роздягальнями, душовими кабінками, масажним кабінетом та автостоянкою. Об'єкт на даний час м'яко кажучи ще в процесі добудови – лише цегляні стіни та навіть без даху.
На сьогодні згідно із актом приймання виконаних будівельних робіт, яке було підписане ще в листопаді 2017 року, на все це було затрачено вже близько 17млн грн. Але для закінчення будівництва потрібно ще 6 млн грн.

0

 661 | 
 Пульс | 
 2018-08-30 16:01:08 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бровари, Вишневе, міський бюджет, недобудова, спортивний об'єкт, УЄФА, фінансування, футбольне поле
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама