Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Хуртовина на Київщині: без теплого одягу не обійтися

23 січня 2019 року о 12:23

 | 
 | 4/5 (1)
За останню добу в Київській області значно посилились снігові опади (приріст снігового покриву 10-15 см, місцями до 20 см). Різка зміна погодних умов спричинила значні затори на автошляхах, зокрема на Варшавській трасі.
Майже у всіх областях найближчими днями очікуються хуртовини, повідомляє Укргідрометцентр. Морозяну, сніжну та вітряну погоду в Київській області синоптики обіцяють щонайменше ще на тиждень з денною температурою повітря від -2 до -9 градусів (місцями до -14).
Синоптик Наталка Діденко прокоментувала погодну ситуацію на своїй сторінці у Facebook:
«Схоже, що атмосфера лише завтра виходить на роботу після свят. Морози і снігопади. 23 січня в Україну прийдуть атмосферні фронти з Балкан, які принесуть снігопади, посилення вітру, хуртовини, на Півдні - мокрий сніг з дощем і налипання мокрого снігу. Негода із сильними опадами найбільше торкнеться центральних областей та Одещини... Ще раз! Завтра в Україні ускладнення погоди! На дорогах - тим паче. Тому - товсті шапки із крупних петель, зимова гума на машини нарешті), відповідне взуття, шалики до очей, уважно обирати місце парковки, старшим людям краще побути завтра вдома - сніг притрусить старий лід, буде дуже слизько, студенткам та менеджеркам середньої ланки високі каблуки краще взяти з собою в сумочку, винести під під"їзд стару мисочку з якоюсь їжею для безпритульних котів та собак. Словом, турбуємося про себе і про всіх ближніх».


0

 627 | 
 Пульс | 
 2019-01-23 12:23:32 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама