Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Колишній голова міста Ірпінь балотуватиметься в Президенти України

29 січня 2019 року о 11:44

 | 
 | 4/5 (1)
Про те, що Володимир Карплюк має намір висувати свою кандидатуру на виборах Президента України 31 березня 2019 року повідомив голова виконавчого комітету Міжнародного руху українських громад Анатолій Горовий.
«З високою ймовірністю можна припустити, що колишній голова Ірпеня Володимир Карплюк піде на вибори Президента України. Інформація про ймовірність балотування Карплюка на президентський пост активно обговорюється після вузької наради за участю відомих українських соціологів і політтехнологів, яка відбулася в ці вихідні. У своїй передвиборній кампанії Карплюк планує використовувати приклад успішного розвитку Ірпеня за останні три роки».
Також експерт висловив припущення, що таким шляхом екс-мер Ірпеня просуває не лише власну кандидатуру на загальнодержавному рівні, а й усю свою партію «Нові обличчя», діяльність якої продовжується в низці населених пунктів Київщини.
«Втім, активну передвиборчу кампанію команда Володимира Карплюка буде вести тільки на Київщині. Також Карплюк планує зіграти на підтримку одного з основних претендентів напередодні другого туру».

0

 956 | 
 Пульс | 
 2019-01-29 11:44:40 | 
 новини, Київщина, Київська область, вибори, Володимир Карплюк, Ірпінь, Міжнародний рух українських громад, Нові обличчя, Президент України
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама