Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Підлеглі мера Бучі відпочили на Мальдівах

30 січня 2019 року о 18:38

 | 
 | 4/5 (1)
Начальниця фінансового управління Бучанської міськради Тетяна Сімон та завідувачка відділу прес-служби Вікторія Ляховець похизувались у соцмережі Facebook своїми світлинами з відпочинку на Мальдівах. Мер Бучі Анатолій Федорук, запевнив у коментарі, що не володіє ситуацією.
Інформацію про відпочинок на дорогому курорті вперше оприлюднив рух «ЧЕСНО».
Схоже, на Мальдівах Ляховець святкувала свій 50-річний ювілей. У дописі на своїй сторінці у Facebook іменинниця зазначила локацією готель “COCOON Maldives”.
Тиждень відпочинку однієї людини в цьому готелі коштує понад 3 тис. дол., що, за курсом Нацбанку, дорівнює майже 90 тис. грн.
Цікаво, що, згідно з декларацією Вікторії Ляховець, опублікованою на сайті НАЗК, її заробітна плата за 2017 рік становила 175,7 тис. грн, тобто приблизно 15 тис. грн на місяць. А отже, на відпочинок на Мальдівах вона витратила ледь не половину зароблених за рік коштів.
У своїй декларації чиновниця зазначила чоловіка та сина, який працює в газеті “Бучанські новини”. Їхній сумарний річний дохід не перевищував 100 тис. грн. Інших заощаджень родина Ляховець не має.
Начальниця фінансового управління Тетяна Сімон у своїй декларації на сайті НАЗК показала майже такий самий річний дохід – близько 180 тис. грн. Окрім цього, вона задекларувала подарунок у негрошовій формі вартістю 73,5 тис. грн.
Інших заощаджень, якщо вірити декларації чиновниці, вона не має.
Громадський рух «ЧЕСНО» поцікавився у працівниць міськради, чиїм коштом вони відпочивають, але поки що відповіді не отримав. Імовірно, відпочинок усе ще триває.
Журналістам вдалося дотелефонуватися до міського голови Бучі – екс-регіонала Анатолія Федорука. І ось як він цікаво прокоментував ситуацію:
Ну, скажем, давайте скажу таким чином. Ніколи як посадова особа і як фізична особа не відслідковував і не вдавався в особисте життя своїх співробітників, які працюють у бюджетних структурах. Де вони відпочивають, у які заклади ходять, що вони одягають (сміється) і таке інше. Вони зараз дійсно перебувають у відпустці”, - зазначив Анатолій Федорук.

Як неодноразово повідомлялося у ЗМІ, Вікторію Ляховець підозрюють у розповсюдженню чорного піару проти політичних суперників ії шефа, Анатолія Федорука. Також, ряд журналістів та громадських діячів звинувачували пані Вікторію у спробі не допустити їх у робочий час до приміщення Бучанської мерії.
Публікацію про відпочинок посадовців Бучанської мерії вже розповсюдили ряд центральних інформаційних сайтів, зокрема й «Українська правда» https://www.pravda.com.ua/news/2019/01/30/7205305/


0

 687 | 
 Пульс | 
 2019-01-30 18:38:29 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама