Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Пасажирські перевезення в Білій Церкві не здорожчають

1 лютого 2019 року о 12:07

 | 
 | 4/5 (1)
Вартість проїзду в Білій Церкві не підвищуватиметься щонайменше до травня. Таке рішення змусили прийняти депутатів міськради разом із громадськістю. Про це повідомив Народний депутат, голова Блоку профспілок Сергій Каплін.
З даною справою білоцерківцям приїхав допомагати Сергій Каплін. До цього, аналогічна ситуація відбувалася в Полтаві, проте через суд вдалося домогтися зниження тарифів.
«Ми з мешканцями Білої Церкви з самого ранку намагалися потрапити на сесію міськради, аби озвучити свої вимоги до скасування рішення про підняття вартості проїзду. Втім міська влада вирішила сесію перенести, аби не вступати в перемовини з людьми. Громада не спасувала – прийшли на сесію після обіду», - розповів народний депутат.
В результаті майже двогодинної дискусії вдалося «дотиснути» депутатів Білоцерківської міськради. Заклики до здорового глузду подіяли. Вони встановили мораторій на підвищення тарифів на громадські перевезення до травня. За цей час громадська рада вкупі з експертами мають обрахувати пасажиропотік, собівартість перевезень і встановити економічно-обґрунтований для міста тариф.
Водночас до Парламенту було подано проект постанови «Про заходи щодо прозорого тарифоутворення на проїзд у громадському транспорті», аби врегулювати це і подібне питання не точково, в окремих містах, а на національному рівні.

0

 626 | 
 Пульс | 
 2019-02-01 12:07:36 | 
 новини, Київщина, Київська область, автобуси, Біла Церква, Блок профспілок, громадськість, Київська область, маршрутки, народний депутат, Полтава, суд, тарифи
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама