Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

З кінця березня на Київщині заборонено ловити рибу

26 березня 2019 року о 15:16

 | 
 | 4/5 (1)
З 29 березня у столичному регіоні встановлюється нерестова весняно-літня заборона на вилов риби та навігацію. Про це повідомляє Главком з посиланням на Управління Державного агентства рибного господарства у Києві та Київській області.
Заборона на вилов риби запроваджується на період нересту, тобто природного відтворення водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойми. Так, у всіх водосховищах і озерах з затоками, протоками заборона триває по 6 червня (включно), у всіх річках та їх кореневих водах - по 17 травня, у новостворених водних об’єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об’єктах - по 26 червня.
У цей період забороняється пересування плавзасобів (човнів), промислове рибальство, здійснення підводного полювання, проведення днопоглиблювальних, вибухових та інших видів робіт, добування будівельних матеріалів у місцях масового нересту водних біоресурсів.
Дозволяється любительське та спортивне рибальство до 3 кг риби на одну особу, однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега у дозволених місцях.
«Просимо громадян, небайдужих рибалок, активістів та інші громадські спілки долучатися до охорони водних біоресурсів та допомагати в спільній справі задля збереження та відтворення водних біоресурсів на Київщині», - закликав начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін.
У відомстві також нагадують, що до 30 червня 2019 року в Київській області заборонено ловити річкових раків.

0

 900 | 
 Главком | 
 2019-03-26 15:16:50 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама