Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Білій Церкві влаштують ранковий еко-забіг

27 березня 2019 року о 15:40

 | 
 | 4/5 (1)
В останні вихідні цього місяця, 30 березня в Білій Церкві у дендропарку «Олександрія» відбудеться «Еко-забіг» приурочений екологічної ініціативі – Година Землі.
Кожного року в різних куточках нашої планети в останню або передостанню суботу березня проводиться всесвітня акція – Година Землі. Вона закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов’язкове світло та електричні пристрої на одну годину, аби привернути увагу до екологічних проблем Планети.
З цієї нагоди, білоцерківців запрошують долучитися до акції – відключити на одну годину світло і відмовитись від користування електроприладами: з 20:30 до 21:30 в суботу, 30 березня.
Крім цього, 30 березня відбудеться «Еко-забіг» на дистанцію 1,5 км мальовничими алейками дендропарку «Олександрія». На фініші учасників чекатимуть сувеніри та смаколики з напоями.
«Вік, стать, швидкість не матимуть різниці адже кожен хто прийде буде – переможцем!» – зазначають організатори заходу.
Організатори: ГО «Зміни Білу Церкву» за підтримки Департамент у житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, дендропарку «Олександрія», біговий клуб «Run-Up Nation».

0

 752 | 
 www.04563.com.ua | 
 2019-03-27 15:40:54 | 
 новини, Київщина, Київська область, акція, біг, Біла Церква, виключення світла, всесвітня акція, Година Землі, екологічна акція, екологія, забіг
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама