Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Тетіївські рятувальники приєдналися до всеукраїнського флешмобу

11 квітня 2019 року о 09:27

 | 
 | 4/5 (1)
По всій країні стартував флешмоб серед працівників рятувальних служб ДСНС України під хеш-тегом #НеПерешкоджайЯРятуюТвоєЖиття. Ця акція стала закликом до громадян для попередження втручання в їхню не просту та потрібну роботу.
Рятувальники все більше стикаються з випадками агресивної поведінки громадян. Такий кричущий випадок стався у Ворзелі під час гасіння масштабної пожежі. Працівникам рятувальної служби з погрозами перешкоджали заправлятися водою на гідранті.
До акції приєдналися й рятувальники Тетівщини з таким закликом:
«Коли Ви телефонуєте на номер 101 – ми знаємо, що необхідно допомогти! Ми, ризикуючи власним життям та здоров’ям, йдемо у полум’я з ціллю ліквідувати пожежу, яку, в більшості випадків, провокує саме людина! Ми добросовісно виконуємо свої обов’язки і намагаємося в найкоротший час здолати стихію, бо знаємо, що кожна секунда зволікання може обернутися трагедією! То чому ж Ви, громадянин, замість підтримки та посильної допомоги, створюєте нам зайві перепони? Ви дозволяєте собі погрожувати та принижувати нас під час виконання покладених Державою на нашу службу обов’язків. Чи готові Ви взяти на себе відповідальність за те, що поки Ви створюєте нашій роботі перешкоди, може загинути людина? Що ж... Ми свою роботу зробимо!!! Нехай з затримкою, але зробимо!!! Але подумай! Чи хотіли б Ви, щоб хтось так само перешкоджав нам, коли допомога буде потрібна саме Вам???»

0

 597 | 
 tetiivmiskrada.gov.ua | 
 2019-04-11 09:27:25 | 
 новини, Київщина, Київська область, 101, агресія, акція, випадок, Ворзель, ДСНС, заклик, Київщина, погрози, пожежа, рятувальна служба, рятувальники, рятувальні служби, служба порятунку, Тетіїв, Україна, флешмоб
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама