Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

На Васильківщині було виявлено нелегальну автозаправну станцію

28 травня 2019 року о 13:22

 | 
 | 4/5 (1)
У селі Мархалівка Васильківського району в ході досудового розслідування кримінального провадження Києво-Святошинською місцевою прокуратурою та СВ Васильківського ВП ГУ НП в Київській області було проведено санкціонований обшук на одній з АЗС для виявлення законності її діяльності.
Підпільна автозаправка здійснювала реалізацію скрапленого газу та дизельне паливо без оформлених належним чином дозвільних документів, що засвідчують походження пального, його якість та виробника, – повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.
Дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального також були відсутні. За результатами проведених обшуку виявлено та вилучено резервуари для зберігання скрапленого газу, насосні станції та автозаправні колонки для відпуску скрапленого газу.
На даний час до суду подано клопотання про арешт вищевказаного вилученого майна.
Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України, триває.

0

 791 | 
 kobl.gp.gov.ua | 
 2019-05-28 13:22:30 | 
 новини, Київщина, Київська область, автозаправна станція, АЗС, газ, досудове розслідування, Києво-Святошинський район, кримінал, кримінальне провадження, насосна станція, небезпека, обшук, пальне, прокуратура, розслідування, санкціонований обшук
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама