Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Кабмін планує провести перепис населення України через смартфони

12 червня 2019 року о 13:28

 | 
 | 4/5 (1)
Як засвідчує світова практика для формування максимально достовірної картини щодо соціально-економічної та демографічної ситуації в країні потрібно проводити перепис населення раз на 10 років.
Кабінет міністрів України планує провести перепис населення України за допомогою новітніх технологій – через смартфони. Про що повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубіва на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.
«Перепис населення України у 2020 році буде відбуватися через смартфон. Уже кілька років ми проводимо підготовку саме до такого способу, хоча є свої труднощі й у ньому. Що саме пропонуємо на заміну паперовим анкетам і коли будемо тестувати цей спосіб – читайте у моїй свіжій колонці для LIGA.net», – йдеться у дописі міністра.
Як повідомлялося раніше, пробний перепис планують провести у грудні 2019 року в Оболонському районі міста Київ та Бородянському районі Київської області. Пробний перепис дозволить підготувати механізми і способи проведення Всеукраїнського перепису населення, запланованого на 2020 рік.

0

 1040 | 
 Пульс | 
 2019-06-12 13:28:17 | 
 новини, Київщина, Київська область, 2020, Бородянка, Бородянський район, Всеукраїнський перепис населення, демографічна ситуація, Кабінет міністрів України, Кабмін, новітні технології, Оболонський район, Оболонь, перепис, перепис населення, смартфон, смартфони, соціально-економічна ситуація, сучасні технології, Україна
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама