Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Соціальний новинний сайт Reddit запронував новий календар

15 серпня 2019 року о 09:20

 | 
 | 4/5 (1)
Редитори розмістили напрацювання нового календаря, який викликав бурхливе обговорення серед користувачів мережі інтернет. Він містить 13 однакових місяців по 28 днів зі звичними усім днями тижня (по 4 тижня в кожному місяці), що в результаті дає 364 дні. Ще один день – новорічний, який не вважається днем тижня (у високосний рік таких два).
Ідея полягає в тому, що він буде набагато зручніший для планування власних справ. Для прикладу, якщо хтось скаже «зустрінемося 10-го», одразу буде зрозуміло, що це вівторок. І не важливо який зараз місяць чи рік – це завжди буде вівторок. Зарплата ж припадатиме завжди певного числа і у певний день і т.д.
Проте новий календар має як переваги, так і недоліки. Одним з яких є питання, з якого дня тижня має розпочинатися тиждень, бо як відомо одні країни використовують «понеділок», інші – «неділю». Якщо починати тиждень з нелілі – люди, що вірять у забобони, наврядчи зрадіють тому, що кожен місяць буде п'ятниця 13-го. Але найнезрозумілішим є питання днів народжень, як їх рахувати – щоб були раз в рік чи за новими місяцями? І якщо за новими, то що робити тим, хто народився 29-31 числа?
А які ваші міркування з цього приводу?

0

 2547 | 
 Пульс | 
 2019-08-15 09:20:00 | 
 новини, Київщина, Київська область, Reddit, березень, вересень, вівторок, грудень, день народження, день тижня, дні тижня, жовтень, ідеї, ідея, календар, квітень, липень, листопад, лютий, неділя, органайзер, п'ятниця, планування, понеділок, середа, серпень, січень, субота, травень, червень
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама