Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В Немішаєві виявлено правопорушення з продажу молочної продукції

4 вересня 2019 року о 15:55

 | 
 | 4/5 (1)
Поліцією селища Бородянка було складено протокол та притягнено до відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень у галузі торгівлі продавчиню торгової палатки.
Під час перевірки було встановлено факт продажу молочної продукції без дозвільних документів на торгівлю, на товар та розміщення торгової точки. Відсутні гігієнічні висновки, сертифікати відповідності, документи, що підтверджують походження товару та санітарна книжка. Молочну продукцію реалізовували у 30-градусну спеку, без холодильного обладнання.

0

 893 | 
 Пульс | 
 2019-09-04 15:55:17 | 
 новини, Київщина, Київська область, адміністративне правопорушення, Бородянка, Бородянська ОТГ, Бородянський район, відповідальність, гігієнічний висновок, гігієнічні висновки, дозвільні документи, молоко, молочна продукція, Національна поліція, Нацполіція, Немішаєве, Немішаєво, поліція, порушення, правопорушення, продавець, продавчиня, продаж, протокол, протокол про адміністративне правопорушення, протоколи, санітарна книжка, сертифікат відповідності, сертифікати відповідності, спека, торгівля, торгова палатка, торгові палатки, холодильне обладнання
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама