Поділитися
8
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Гостомель від'єднується від Ірпеня, селищний голова заявив про вихід зі складу виконкому

24 вересня 2019 року о 15:58

 | 
 | 4/5 (2)
Гучною заявою Гостомельського селищного голови Юрія Прилипка розпочалося сьогоднішнє ранкове засідання Ірпінського виконкому:
«У нас немає порозуміння з Ірпінською владою, – сказав Юрій Прилипко. – З цього приводу хочу навести кілька прикладів, що в нас робиться. Карплюк до свого ЖК «Авіатор» тягне дорогу. Відремонтували дороги, які у нас в Гостомелі навіть не числяться. Плешко разом із Наталією Смолянчук (депутати ІМР – ред.) вирішили прокласти тротуар. Тільки не до школи, а до під’їзду Смолянчук. Кажу Максиму Плешку: «Що це за справи? До школи ходить дві тисячі людей, а до під’їзду – 15 людей». Він мені відповідає: «Так вона ж депутат». То й що з цього?.. Захлюпаний також депутат… У центрі Гостомеля є вулиці, по яких ходять сотні людей. Але там дорога не робиться. Я не розумію, чому такий підхід? Це просто маразм! Пайову участь Карплюк дозволяє не платити. Так далі не може бути! Я виходжу зі складу вашого виконкому! До побачення! Бувайте здорові!».

Вигляд у членів виконкому був розгублений і спантеличений. Лише Головкевич спромігся кинути: «Це якийсь дєтский сад!» І виконком схвально підтримавши колегу, продовжив працювати у звичному режимі «одобрямсу»
Сам Юрій Прилипко залишив залу засідань виконкому зі словами: «За декілька тижнів ми остаточно від’єднаємося від Ірпеня». Тут з такою позицією важко не погодитися. Бо процес остаточного створення Гостомельської ОТГ явно затягнувся. І вина у такому затягуванні, зовсім не гостомельчан.
Згодом очільник Гостомеля пояснив своє сьогоднішнє рішення на персональній сторінці в мережі Фейсбук:
«Сьогодні заявив про своє рішення покинути склад виконкому Ірпінської міської ради. Зробив такий крок після тривалих спроб налагодити конструктивний діалог і співпрацю з нинішньою владою міста Ірпінь.
На жаль, співпраці не вийшло. Бюджет, який наповнюється коштами нашого селища, успішно освоюють. Гостомель, при цьому, обминають стороною. За таких умов, я не бачу потреби знаходитися у складі виконкому ІМР.
Вихід з цієї ситуації відомий: наша Гостомельська об’єднана територіальна громада. Впевнений, що процес з ії остаточного утворення, буде позитивно завершений вже найближчим часом»...

8

 1136 | 
 «Зоря Приірпіння» | 
 2019-09-24 15:58:23 | 
 новини, Київщина, Київська область, бюджет, виконавчий комітет, виконком, Володимир Карплюк, Гостомель, громада, депутати, дорога, дороги, за'ява, зала засідань, засідання, звільнення, Ірпінь, Об'єднана територіальна громада, об'єднання громад, ОТГ, пайова участь, селищний голова, тротуар, тротуари, Юрій Прилипко
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама