Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Інтерпол розшукує ірпінських забудовників

14 лютого 2020 року о 12:26

 | 
 | 4/5 (1)

Інтерпол розшукує групу шахраїв-забудовників в Ірпінському регіоні, котрі протягом чотирьох років брехали інвесторам задля привласнення коштів та за роки своєї діяльності правопорушники ошукали близько 1,5 тис громадян

Наразі поліція завершує досудове розслідування відносно групи шахраїв-забудовників в Ірпінському регіоні, котрі протягом чотирьох років брехали інвесторам задля привласнення коштів, котрі ті виділяли на будівництво. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Київській області.

Встановлено, що група шахраїв проводила масштабну рекламну кампанію, обіцяла людям звести будинки в екологічно привабливому передмісті столиці. Також зловмисники запевняли потенційних інвесторів у наявності всієї дозвільної документації та законності будівництва.

За роки своєї діяльності правопорушники ошукали близько 1,5 тис громадян. На їхньому рахунку 7 недобудованих багатоквартирних будинків ЖК "Благодатний".

Поліція оголосила про підозру всім чотирьом причетним до шахрайства  особам. Наразі троє підозрюваних — Ігор Вишняков, Максим Кіраковський та Андрій Зібарєв оголошені в розшук. Судом надано згоду на затримання цих зловмисників та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Усі необхідні матеріали направлено до Інтерполу щодо оголошення втікачів у міжнародний розшук та подальшого їхнього затримання.

Нагадаємо про "На Київщині тимчасово побільшає спецпризначенців, СБУ просить не панікувати"



0

 425 | 
 Моя Київщина
 2020-02-14 12:26:21 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама