Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Евакуйованих з Китаю українців можуть розмістити в Гостомелі

18 лютого 2020 року о 10:08

 | 
 | 4/5 (1)

Евакуйованих з китайського Уханя українців хотіли помістити на карантин у санаторії "Пролісок", що в Козині під Києвом. Проте районні депутати терміново скликали позапланову сесію, на якій ухвалили звернення до президента та Кабміну, у якому закликають не допустити розміщення українців з Китаю у них в районі.

Село Козин під Києвом відоме тим, що саме до цієї сільської ради належить Конча-Заспа, де живуть українці зі статками. Поміж високих парканів можна доїхати і до бюджетного санаторію "Пролісок". Саме сюди нібито мають на карантин поселити українців, що цього тижня повернуться з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань.

Також обговорювалася пропозиція українців з Китаю тимчасово поселити у тубдиспансері під Гостомелем, або й взагалі домовитися з Китаєм, щоби наші лишалися там, бо там є всі умови для лікування.

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька запевняла, що там, де оселять людей з Китаю на карантин, місцевим жителям боятися нічого. "Загрози, що це буде в сусідньому населеному пункту, немає. Зробимо все, щоб це було під контролем", - пояснила очільниця МОЗ.

Козинчани про це чули, але бачити українців з Китаю по сусідству не хочуть. Депутати Обухівщини ж проголосують звернутися до президента та уряду, щоби українців з Китаю у них в районі не селили.

Що думають з приводу такого сусідства мешканці Гостомеля та прилеглих населених пунктів?

Нагадаємо "На 74% зросла сплата акцизного податку у Київській області"

Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4VQ



0

 638 | 
 04597 Сайт міста Ірпінь
 2020-02-18 10:08:56 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама