Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Заявили протест: чому відмовляються приймати евакуйованих українців з Китаю?

20 лютого 2020 року о 11:37

 | 
 | 4/5 (1)

Депутати Гостомельської селищної ради підписали звернення до керівництва державних установ і міського голови Києва щодо недопущення розміщення в Київській лікарні №2 евакуйованих з міста Ухань людей на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу. Про це повідомляє з посиланням на пресслужбу селищної ради.

“18 лютого депутати ГСР підписали звернення до керівництва державних установ і міського голови Києва щодо недопущення розміщення в Київській лікарні № 2 евакуйованих з міста Ухань щодо проходження карантину в звя’зку з масовим поширенням у Китаї коронавірусу”, — йдеться в повідомленні.

Так, в тексті звернення зазначається, що у даній лікарні немає належних умов і спеціальних відділень, які б убезпечили медичний персонал від загрози зараження коронавірусом.

"Багато медпрацівників закладу проживають у Гостомелі, й вони схвильовані, що можуть стати носіями хвороби серед жителів селища",- зазначається у зверненні.

Нагадаємо, на Тернопільщині люди протестували проти розміщення у місцевому санаторії евакуйованих з Китаю українців.

Як повідомлялося, місця ізоляції для евакуйованих українців з Китаю на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу, ще перебувають в процесі підготовки.

Нагадаємо "20 лютого в Україні День Героїв Небесної Сотні."

Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4VQ



0

 422 | 
 УНН
 2020-02-20 11:37:55 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама