Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Колишній поліцейський викрадав іномарки на Київщині

24 лютого 2020 року о 12:54

 | 
 | 4/5 (1)

Нещодавно стало відомо, що поліція затримала організовану банду, що викрадала іномарки на території Києва, Київської області та Чернігова; очільником банди був колишній працівник поліції

З'ясувалося, що впродовж 2019 року викрадачі “працювали” на території Києва, столичної області та Чернігова та викрали низку автівок марок "Hyundai", "Mazda", "Toyota".   

Наразі працівники поліції ідентифікували зловмисників. Ними виявилися троє чоловіків – 39-річний киянин, 36-річний уродженець Житомира та 35-річний житель Миколаєва. Варто зазначити, що двоє з групи вже мали судимість за вчинення аналогічних злочинів. А організатор працював до 2009 року в органах МВС. Під час огляду однієї з автівок, на якій пересувались злодії, поліцейські виявили та вилучили набої. 

Слід наголосити, що працівники поліції довели причетність затриманих чоловіків до скоєння дев'ятьох викрадень та оголосили їм про підозру.  

Відтак, викрадачі мали на меті перепродаж або розбирання викрадених авто на запчастини. Один легковик вони повернули власнику за викуп. Поліцейським вдалося розшукати й повернути потерпілим громадянам чотири неушкоджених автомобілі.

За вчинення організованою групою низки незаконних заволодінь транспортними засобами, що завдало великої матеріальної шкоди, а також у носінні, зберіганні, придбанні, бойових припасів без передбаченого законом дозволу чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо "Сепаратист-олігарх Віктор Гушан незаконно купив землю на Київщині. (Відео, фото)"

Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4VQ



0

 249 | 
 Моя Київщина
 2020-02-24 12:54:11 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама