Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Допомога від іноземців в озелененні Білої Церкви

28 лютого 2020 року о 18:54

 | 
 | 4/5 (1)

Нещодавно, 26 лютого, у Білій Церкві в рамках проєкту "Впровадження інноваційних та безпечних для клімату рішень концепції smartcity" відбулася зустріч із ландшафтним архітектором із Польщі Мирославом  Штукою

Відомо, що вже тривалий час білоцерківські активісти спільно з департаментом житлово-комунального господарства трудяться над створенням інтерактивної карти зелених насаджень SMART Green БЦ. Відтак, така інновація дозволить містянам контролювати якість насаджень, сповіщати відповідальні підрозділи про аварійні дерева та самостійно контролювати рівень озеленення у своєму районі.

Варто зазначити, що до розробки стратегії озеленення міста Біла Церква було запрошено архітектора, який працював над проєктами в ОАЕ, Китаї, Великобританії та Франції. На зустріч із Мирославом Штукою були присутні представники департаменту житлово-комунального господарства, управління архітектури та містобудування Білоцерківської міської ради, архітектори та представники туристичної галузі міста.

Відтак, польський архітектор розповів про вже реалізовані проєкти за кордоном та запропонував стратегію озеленення Білої Церкви. Пан Мирослав вважає, що окрасою міста стане  "зелений каркас". До того ж, уже в травні цього року він надасть свої пропозиції щодо впровадження цієї ідеї в життя.

Нагадаємо "Неочищені стічні води скидали комунальники в річку на Вишгородщині"

Відтепер ми в телеграм!
https://t.me/joinchat/AAAAAEcfmpr70Fadi_X4VQ



0

 363 | 
 Моя Київщина
 2020-02-28 18:54:38 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама