Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Триває ремонт доріг на Київщині

19 березня 2020 року о 20:44

 | 
 | 4/5 (1)

У Київській області активно проводять ремонтні роботи на ділянках автомобільної дороги Р-19 Фастів – Митниця – Обухів – Ржищів

Повідомляє інформаційне агентство "Пульс" з посиланням прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Василь Володін, тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської облдержадміністрації, у рамках робочої поїздки перевірив виконання робіт з поточного ремонту автомобільних доріг у Васильківському районі.

Поточним середнім ремонтом передбачено: посилення основи дорожнього одягу, фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття, влаштування дренажів, посадкових майданчиків, автопавільйонів полегшеного типу та нових елементів організації дорожнього руху, ремонт скидів води з проїзної частини тощо.

"Наразі завдяки програмі Президента України "Велике будівництво" впроваджено новий підхід до ремонту доріг на Київщині. В цьому році маємо активно попрацювати над реконструкцію доріг для забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту. Адже ми прагнемо, щоб новий асфальт служив якомога довше",- підкреслив Василь Володін.

Також т.в.о. голови ОДА наголосив, що ремонти доріг повинні містити чіткі гарантійні терміни, відповідальність виконавця робіт за усунення будь-яких дефектів упродовж цих термінів, а також чітко прописані санкції за недотримання графіку виконання робіт.

Відтепер ми в телеграм!



0

 535 | 
 Моя Київщина
 2020-03-19 20:44:45 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама