Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У зоні відчуження затримали ще чотирьох «сталкерів»

16 червня 2020 року о 13:22

 | 
 | 4/5 (1)

Учора, 15 червня, поліція під час патрулювання виявила чотирьох чоловіків, які незаконно проникли до зони ЧАЕС у пошуках радіаційного екстриму, – повідомляє «Моя Київщина» з посиланням на «Поліція Київської області» у Facebook.

Двох жителів Рівненщини виявили поблизу КПП «Діброва» і ще двох у відселеному смт Поліське. Усі вони проникли минаючи контрольно-пропускні пункти.

У відношенні даних громадян складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Матеріали адміністративних справ будуть направлені до Іванківського районного суду Київської області для прийняття рішення.



0

 668 | 
 «Моя Київщина»
 2020-06-16 13:22:18 | 
 новини, Київщина, Київська область, адміністративна відповідальність, адміністративне правопорушення, адміністративний протокол, зона відчуження, Іванків, Іванківський районний суд, Кодекс України про адміністративні правопорушення, КПП, Нацполіція, покарання, Поліське, поліція, Прип'ять, радіація, Рівне, Рівненська область, Рівненщина, сталкер, сталкери, суд, ЧАЕС, Чорнобиль, штраф
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама