Поділитися
1
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В селищі Володарка пацієнт вбив лікаря

16 червня 2020 року о 16:10

 | 
 | 4/5 (1)

У Володарській районній лікарні чоловік зарізав лікаря, – повідомляє Нацполіція регіону.

Трагедія сталася в ніч на понеділок. Відзначається, що чоловік приїхав у гості до родичів у с.Володарка, де почав буянити і вести себе агресивно. Родичі викликали швидку допомогу. Медики, своєю чергою, попросили допомоги у поліції, щоб транспортувати чоловіка в районну лікарню.

Згодом у поліцію надійшло повідомлення про те, що цей чоловік завдав смертельне ножове поранення працівникові медзакладу і втік.

На місце події одразу прибув наряд поліції. Там працівники поліції встановили весь хід подій.

З'ясувалося, що в лікарні жителя столиці оглянув лікар-фахівець, виявив у нього певні психічні розлади і почав домовлятися про подальше транспортування хворого в спеціальні психіатричні установи. Одна з таких установ погодилася забрати хворого, проте на певних умовах – підготувати пакет документів і результати аналізів. У зв'язку з цим медики прийняли рішення залишити пацієнта до ранку.

Розуміючи, що чоловік може бути суспільно небезпечним, лікар прийняв рішення помістити його в спецпалаті з металевими гратами, де повинні міститися затримані особи. Однак тому вдалося вийти з палати, яку належним чином не закрили.

Пацієнт проник у кімнату медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар у шию лікаря-педіатра.

Поліцейські оперативно затримали 45-річного нападника згідно зі ст. 208 КПК України.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК). Запобіжний захід йому вибере суд.



1

 1286 | 
 Главком
 2020-06-16 16:10:43 | 
 новини, Київщина, Київська область, агресивна поведінка, агресивність, агресія, аналізи, вбивство, Володарка, Володарська районна лікарня, гості, ґрати, грати, лікар, лікар-педіатр, медзаклад, медики, медичний заклад, місце події, нападник, Нацполіція, небезпека, пацієнт, педіатр, події, поліція, психічний розлад, психічні розлади, районна лікарня, смертельне ножове поранення, спецпалата, суд, трагедія, умисне вбивство
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама