Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Київській області можуть посилити карантин

22 червня 2020 року о 11:21

 | 
 | 4/5 (1)

У Київській області найближчим часом можуть посилити карантин через те, що показник інцидентності наближається до критичної позначки 12, – повідомляє Київська ОДА.

«Показник інцидентності в області в притул наблизився до критичної позначки 12. До посилення карантинних заходів залишилося добрати 0,03%. Тож потрібно зважати на те, що карантині заходи можуть бути посилені будь-якої миті», – йдеться в звернені очільника області Василя Володіна.

Комісія з надзвичайних ситуацій посилила контроль за карантином у дошкільних закладах, закладах фізичної культури та спорту, перукарнях та салонах краси.

Планується посилити контроль за магазинами, ринками, закладами громадського харчування, за дотриманням протиепідемічних заходів під час посадки та висадки пасажирів.

Якщо протиепідемічна ситуація в області погіршуватиметься протягом трьох днів поспіль, комісія з надзвичайних ситуацій скасує попередні послаблення.



0

 827 | 
 НВ
 2020-06-22 11:21:34 | 
 новини, Київщина, Київська область, COVID-19, Василь Володін, громадський транспорт, ДНЗ, дошкільна освіта, дошкільний заклад, дошкільний навчальний заклад, дошкільні заклади, дошкільні навчальні заклади, епідемія, заклад громадського харчування, заклад фізичної культури та спорту, заклади громадського харчування, заклади фізичної культури та спорту, карантин, карантинні заходи, контроль, коронавірус, магазин, магазини, надзвичайна ситуація, область, пасажир, пасажири, перевезення, перукарні, перукарня, послаблення карантину, протиепідемічні заходи, ринки, ринок, салон краси, салони краси
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама