Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Суд покарав хлопця, що стрибнув у Дніпро з вагону метро на Гідропарку

2 серпня 2020 року о 14:12

 | 
 | 4/5 (1)

Дніпровський районний суд Києва притягнув до відповідальності хлопця, який стрибнув з товаришем у Дніпро з вагону метро на Гідропарку та опублікував відповідне відео. Йому присудили 40 годин громадських робіт.

Про це повідомляється на сайті судової влади України. Справу розглядала суддя Віра Левко.

«Розглянуто справу про адміністративне правопорушення відносно громадянина К. за ст. 173 КУпАП, який 27 липня їхав на даху електропотягу метро між станціями «Гідропарк» – «Лівобережна» та стрибнув в річку Дніпро, чим порушив громадський порядок та спокій громадян», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за результатами розгляду, постановою суду громадянина К. визнано винним та призначено адміністративне стягнення у виді 40 годин громадських робіт.

З повним текстом постанови можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за унікальним номером справи 755/10874/20.



0

 779 | 
 Київські новини
 2020-08-02 14:12:04 | 
 новини, Київщина, Київська область, адміністративна відповідальність, адміністративне правопорушення, адміністративне стягнення, вагон метро, відповідальність, Гідропарк, громадський порядок, громадські роботи, Дніпро, Дніпровський районний суд, Дніпровський суд, електропотяг, Київ, Київський метрополітен, КУпАП, Лівобережна, метро, метрополітен, постанова, потяг, потяг метро, річка, річка Дніпро, суд, суддя, товариш, товариші
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама