Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Пішла гуляти і зникла 16-річна дівчина з немовлям

18 серпня 2020 року о 14:08

 | 
 | 4/5 (1)

У місті Вишневе Києво-Святошинського району зникла 16-річна дівчина з немовлям, – повідомляє служба розшуку дітей Головного управління Національної поліції у Київській області в Facebook.

За даними правоохоронців, Аліна Г. 17 серпня близько 18:00 пішла з місця проживання (м. Вишневе, вул. Г. Сковороди) на прогулянку разом із 1,5-місячним сином Артемом та до цього часу їхнє місце перебування невідоме. На зв'язок з рідними дівчина не виходить.

«Прикмети Аліни: на вигляд 16-17 років, зріст 162 см, міцної статури, волосся темне каштанове середньої довжини, обличчя овальне, очі блакитні. Була одягнута у сіру футболку, джинсові сині шорти вище колін. Малюк одягнений у комбінезон-«чоловічок» білого кольору, шапочку білого кольору. Дитячий візок пісочного кольору з яскраво-червоними вставками», – розповіли в поліції.

Правоохоронці просять при отриманні будь-якої інформації щодо можливого місцеперебування дівчини з немовлям телефонувати за номером спецлінії поліції «102».



0

 644 | 
 Київські новини
 2020-08-18 14:08:23 | 
 новини, Київщина, Київська область, 102, Вишневе, гаряча лінія, ГУ Нацполіції, дитина, дівчина, зникнення, Києво-Святошинський район, місто Вишневе, немовля, поліція, пошук, пошуки, прикмети, прогулянка, розшук, служба розшуку дітей
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама