Поділитися
1
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Діджиталізація МОЗ: у міністерстві планують об’єднати кабінет пацієнта та застосунок «Дія»

20 серпня 2020 року о 13:37

 | 
 | 4/5 (1)

Як зазначив заступник міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослав Кучер на брифінгу у Дніпропетровській області, МОЗ збирається інтегрувати електронні сервіси до державного застосунку «Дія».

Зокрема очікується, що з програмою об’єднають електронний кабінет пацієнта. Окрім того, заступник міністра повідомив, що електронна система eHealth активно використовується у боротьбі з COVID-19. МОЗ аналізує дані про пацієнтів – система допомагає отримати реальну оцінку ситуації, що відбувається в тому чи іншому медичному закладі.

Також вже у наступному місяці міністерство планує запустити електронний медичний документ, що засвідчує народження дитини. Цю ініціативу збираються реалізувати у рамках проєкту «єМалятко». Цифрова система замінить паперову форму 103 для новонароджених.

До того ж Ярослав Кучер на брифінгу повідомив про завершення тестування спрощеної моделі системи електронних лікарняних. МОЗ виявило певні недоліки, які усунуть і вже на початку наступного року зроблять повноцінний запуск е-лікарняних з повною інтеграцією в eHealth.



1

 774 | 
 Na chasi
 2020-08-20 13:37:16 | 
 новини, Київщина, Київська область, COVID-19, eHealth, брифінг, вірус, віруси, дитина, діджиталізація, діти, Дія, додаток, епідемія, застосунок, захворювання, коронавірус, коронавірусна хвороба, Кучер, лікар, лікарі, лікарні, лікарня, медицина, медичний заклад, медичні заклади, Міністерство охорони здоров'я, Міністерство охорони здоров'я України, МОЗ, народження дитини, немовля, немовлята, новонароджений, новонароджені, охорона здоров'я, пандемія, пацієнт, пацієнти, програма, програми, хвороба, Ярослав Кучер
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама