Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Польща виділить € 100 млн на дороги в Львівській області

20 серпня 2020 року о 16:26

 | 
 | 5/5 (2)

Польща виділить 100 мільйонів євро кредитних коштів на ремонт доріг і пропускних пунктів у Львівській області, – про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну в середу, 19 серпня.

Завдяки переговорам з польськими партнерами після п'яти років бюрократичних перепон Україна додатково залучає 100 млн євро кредитних коштів, сказав Шмигаль.

«Особисто попрошу міністра Кабінету міністрів проінспектувати початок робіт в цю п'ятницю, відкрити ремонтні роботи у Львівській області, проконтролювати, щоб освоєння і інвестування кредитних коштів було належним чином», – підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, що в Україні зібралися побудувати тисячі км бетонних доріг. Зараз в країні всього 1,4% бетонних доріг, а до 2040 року їхню частку планують збільшити до 30%.

Також повідомлялося, що Зеленський хоче подвоїти будівництво доріг. Зеленський наголосив на необхідності наростити темпи автодорожнього будівництва і реконструкції.



0

 487 | 
 КореспонденТ
 2020-08-20 16:26:22 | 
 новини, Київщина, Київська область, автомобільні дороги, бюрократія, Володимир Зеленський, гроші, Денис Шмигаль, дорога, дороги, євро, Зеленський, інфраструктура, Кабінет міністрів, Кабінет міністрів України, Кабмін, кошти, кредит, кредитні кошти, Львів, Львівська область, Львівщина, місто Львів, партнер, партнери, партнерство, партнерські відносини, Польща, початок робіт, Президент, Президент України, прем'єр міністр, пропускний пункт, реконструкція, ремонт доріг, ремонтні роботи, траса, траси, фінанси, Шмигаль
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама