Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В УДФСУ відзначили Всесвітній день боротьби з раком

5 лютого 2021 року о 18:14

 | 
 | 4/5 (1)

В Університеті державної фіскальної служби України відзначили Всесвітній день боротьби з раком. День проголошений Міжнародним союзом проти раку або UICC та відзначається щорічно 4 лютого. Мета цього дня в усьому світі – підвищення обізнаності людей про рак як один із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації. Залучаючи увагу до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання, можна домогтися гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.

Саме тому, в УДФСУ було проведено виховні години та естафети до цього дня. Зокрема, Навчально-науковому інституті обліку, аналізу та аудиту було проведено виховну годину у режимі он лайн для студентів І курсу «Превентивна медицина. Попереджений, отже, захищений!». Учасники дізналися про суть та форми превентивної медицини щодо профілактики онкологічних захворювань, про необхідність регулярних різнобічних медичних оглядів та про важливість здорового способу життя. А в Навчально-науковому інституті права провели естафету та передали її іншим інститутам. Головна умова – не залишитися осторонь, підтримати рожевою стрічкою, адже тільки разом можна перемогти, вважають студенти.

У Всесвітній день боротьби з раком медики закликають громадян до свідомого ставлення до свого здоров’я та своєчасного звернення до лікарів для діагностування недуги на ранніх стадіях. А в УДФСУ закликають проходити обстеження вчасно та берегти своє здоров’я.



0

 606 | 
 Пульс | 
 2021-02-05 18:14:17 | 
 новини, Київщина, Київська область, 4 лютого, UICC, боротьба, виховна година, виховні години, відео-конференція, Всесвытній день боротьби з раком, Державний податковий університет, діагностика, естафета, здоров'я, здоровий спосіб життя, ЗСЖ, інформація, Ірпінь, конференція, лікування, людина, Міжнародний союз проти раку, місто Ірпінь, обізнаність, обстеження, одужання, онлайн, онлайн-конференція, охорона здоров'я, податковий університет, рак, рожева стрічка, студент, студенти, УДФСУ, університет, Університет державної фіскальної служби України, Університет ДФСУ, хвороба, челендж
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама