Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Білл Гейтс розповів, коли закінчиться пандемія

2 березня 2021 року о 15:39

 | 
 | 5/5 (2)

Пандемія коронавірусної інфекції завершиться не раніше 2022 року, вважає засновник компанії Microsoft Білл Гейтс. Своїми висновками він поділився в інтерв'ю CNN.

За його словами, нинішніх заходів для запобігання пандемії недостатньо. Проте Гейтс назвав дивом той факт, що у світі так швидко були створені вакцини від коронавірусу і почалася масова кампанія зі щеплення.

«Я думаю, що США зможуть повернутися до майже докоронавірусної ситуації вже восени, проте для перемоги над вірусом необхідно робити більший внесок у глобальну боротьбу з COVID-19 і поширювати вакцину», – сказав Гейтс.

Він наголосив, що зараз препарати отримують переважно багаті країни, і його фонд стурбований цією проблемою.

За словами підприємця, поява нових штамів вірусу і повторне зараження можуть привести до того, що на боротьбу із захворюванням у людства піде весь 2022 рік. Щоб перемогти вірус у максимально стислі терміни, вжиті заходи повинні бути ефективнішими.

Раніше Гейтс сказав, що для повного захисту від коронавірусної інфекції може знадобитися третя доза вакцини, яка міститиме препарат, модифікований з урахуванням мутацій вірусу.

Як повідомлялося, у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що пандемія COVID-19 завершиться на початку 2022 року.



0

 413 | 
 Корреспондент.net | 
 2021-03-02 15:39:56 | 
 новини, Київщина, Київська область, 2022, Bill Gates, CNN, COVID-19, Microsoft, Білл Гейтс, вакцина, вакцинація, вірус, ВООЗ, Всесвітня організація охорони здоров'я, думка, здоров'я, інтерв'ю, коронавірус, коронавірусна хвороба, мутації, мутації вірусу, мутація, мутація вірусу, охорона здоров'я, пандемія, повторна вакцинація, препарат, препарати, США, щеплення
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама