Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Створення ОТГ наближає послуги до населення

9 лютого 2018 року о 14:09

 | 
 | 4/5 (1)
Голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова провела особисту зустріч громадян, під час якого обговорила з мешканцями району питання житлово-комунального господарства, земельні, правові, соціальні та культурні питання.
Мешканці зверталися з різних населених пунктів району, проте переважна більшість питань стосувалася сіл Святопетрівське та Софіївська Борщагівка. Також приділили увагу дискусії щодо децентралізації.
"Як би скептично не ставилися до реформи, створення ОТГ наближує послуги до населення і підвищує рівень персональної відповідальності. Голова ОТГ є членом громади, тому зацікавлений в її розвитку, а самі люди можуть контролювати свого керівника.
Проте, щоб процес був ефективним, потрібно залучати нових людей, молодих, компетентних, фахових. Тих, хто мислить сучасно, далекоглядно і прогресивно", - наголосила Мирослава Смірнова, додавши, що дуже важливо як представникам влади, так і народу навчитися комунікувати, і водночас - слухати та чути інших.
"Конструктивна робота починається із взаєморозуміння", - додала вона.
Крім того, на зустріч прийшли постраждалі жителі району від ДП "Дніпровський круг". Голова РДА зазначила, що на сьогодні важливо, щоб переселенці та інвестори порозумілися, і люди не залишилися на вулиці. Потрібно знайти компроміс, у результаті якого не буде постраждалих.
Також звернулася до голови адміністрації Ірина Чоботарьова, багатодітна мама-вихователь у будинку сімейного типу. Наразі родина переселенців переїхала з Гатного у Святопетрівське, де зараз разом налагоджують побут. Наразі сім'ї необхідні меблі. До того ж, Мирослава Смірнова порадила пані Ірині подати документи для отримання виплат на дітей в межах районної програми допомоги дітям-сиротам.

0

 822 | 
 Пульс | 
 2018-02-09 14:09:23 | 
 новини, Київщина, Київська область, громадяни, зустріч, Києво-Святошинський район, Мирослава Смірнова, населення, ОТГ, створення ОТГ, суспільство
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама