Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Озвучена справжня ціна на газ для населення

4 жовтня 2021 року о 16:39

 | 
 | 4/5 (1)

Сьогодні, 4 жовтня, згідно з меморандумом уряду та НАК "Нафтогаз" ціна газу для населення була встановлена на рівні 13 тис 660 грн, – про це повідомляє УНН з посиланням на виступ Дмитра Разумкова під час Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп у Верховній Раді.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час виступу озвучив, якою насправді буде ціна газу для українців після додавання ПДВ та транспортних витрат. Був підписаний меморандум, у якому записані ціни для населення.

Дмитро Разумков розповів, що у нього була дискусія з мером Дніпра, паном Філатовим, який сказав, що закріплена ціна в меморандумі – 13 тис 660 грн для комунальних підприємств, для лікарень, для шкіл. Але він забув додати, що це ціна без ПДВ та транспортування. Після ефіру пану Разумкову багато мерів написало, що вийде близько 19 100 грн.

Голова Верховної ради додав:

Давайте людям казати правду, вони ж повинні розуміти, на що розраховувати. І місцеві бюджети повинні також це розуміти. Це не добре і не погано, але ми ж обіцяли, що будемо чесні.



0

 94 | 
 Пульс | 
 2021-10-04 16:39:29 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама