Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2018 року о 13:28

 | 
 | 4/5 (1)
Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні». Документом встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
Ми живемо в час Героїв, і ці Герої знаходяться серед нас. Вони захищають ідеали незалежності на сході, вони організовують допомогу нашим воякам, своєю щоденною копіткою роботою вони допомагають країні вийти з кризи. Саме ці люди сьогодні творять історію Української держави. Перед світлою пам’яттю предків – незламних борців за вільну і соборну Україну – саме наше покоління має зберегти державу, за яку проливали кров Герої Небесної Сотні та Герої, що загинули в зоні АТО. Перед обличчям небезпеки ми чітко бачимо, хто є хто, перевіряємо і переоцінюємо своїх друзів і ворогів.
У цей день ми згадуємо тих, хто загинув у боротьбі за кращу Україну – Героїв Небесної Сотні та Героїв, що полягли на сході. Кожен з нас має пам’ятати, що саме завдяки їм ми не втратили державність і маємо шанс щодня ставати кращими. Їх жертва не має бути марною. Кожен з нас має змінитися: змінюючи себе, ми змінюємо Україну. Слава Україні! Героям Слава!

0

 972 | 
 Пульс | 
 2018-02-20 13:28:22 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама