Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Черговий скандал в Гостомелі

27 липня 2023 року о 05:06

 | 
 | 4/5 (1)

Сергій Смаль і Ольга Прилипко закривають школу в Гостомелі!

Дані керівники військової адміністрації поставили вчителів школи і батьків до відома, що школа у вересні буде закрита і не прийме дітей.

Школа в якій навчається і початкова школа і розбомблений другий ліцей. Загалом це 23 класи і майже 500 дітей громади. Навчальний заклад закривають безпідставно, аргументуючи коштами на ремонт. Кошти поки ще зовсім віртуальні і ніяких підтверджуючих документів на них у адміністрації не має. Але Смаль і Прилипко поспішають закрити школу, конфліктують з батьками, продовжують ескалацію даної проблематики. Батьки і вчителі не мають до даних осіб жодної віри, тому що вже чули від них різні слова, які супроводжуються протилежними діями. На даний момент не маючи жодних розумних і аргументованих підстав для закриття школи Смаль і Прилипко звернулись до Буренка Юрія - начальника ДСНС, для отримання протоколу, що у школі неможливо вести освітній процес.

У школі, яка була відремонтована після окупації силами батьків і провчила дітей 2022-2023 навчальний рік. В час коли в країні війна і більшість батьків дітей служать і воюють, матері дітей змушені воювати в тилу з місцевими ділками за право їх дітей на навчання.



0

 737 | 
 Пульс | 
 2023-07-27 05:06:00 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама