Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Рятувальники допомагають дітям визначити своє майбутнє

16 березня 2018 року о 14:19

 | 
 | 4/5 (1)
Виховання культури безпеки у підростаючого покоління - запорука безпечного майбутнього. Під таким девізом проходять всі зустрічі співробітників ДСНС з молоддю.
Всі ми пам'ятаємо, як вибирали професію в підлітковому віці. Хтось з дитинства мріяв стати космонавтом, вченим, спортсменом або військовим. Комусь до самих вступних іспитів було складно визначитися зі своєю майбутньою професією, але для рятувальника немає ситуації в якій він не зміг би прийти на допомогу. Це стосується і такої тонкої справи, як самовизначення.
Саме тому 15 березня рятувальники Києво-Святошинського району спільно з представниками місцевого центру зайнятості та співробітниками ЗМІ провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів міста Вишневе, коли діти завітали до 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
Бійці докладно розповіли старшокласникам про навчальні заклади цивільного захисту, що знаходяться на території України, роз'яснивши правила прийому, умови здачі іспитів і спортивних нормативів. Завдяки змістовним розповідям рятувальників, малі слухачі змогли ближче познайомитися з буднями і вихідними курсантів, про їх навчальні, спортивні та творчі заняття. В ході заходу, організованого в зручному форматі бесіди, юнаки і дівчата отримали відповіді на всі поставлені запитання, такі важливі для них зараз, в вирішальну пору юності, яка визначає вибір професії і справу життя.

0

 590 | 
 Пульс | 
 2018-03-16 14:19:37 | 
 новини, Київщина, Київська область, діти, Києво-Святошинський район, підростаюче покоління, рятувальники
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама