Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Мироцькому обговорили питання охорони правопорядку

20 березня 2018 року о 15:34

 | 
 | 4/5 (1)
Днями у селі Мироцьке відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку з керівниками та дільничними офіцерами Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області.
У заході взяли участь: заступник голови Києво-Святошинської районної державної адміністрації Лєзнік М.Г., завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної роботи райдержадміністрації Дмитрієв О.Б., начальник сектору превенції центрального відділення Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області Лобас В.С., Мироцький сільський голова Деревинський О.В., депутати та громада Мироцької сільської ради.
У межах заходу обговорили питання: про профілактику правопорушень, боротьбу зі злочинністю і корупцією; забезпечення громадської безпеки громадян на території підпорядкованій Мироцькій сільській раді; про анонімне анкетування жителів села щодо роботи поліції Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області; про організацію цілодобового відеонагляду на території села; про проїзд перевантажених вантажівок територією Мироцької сільської ради, про організацію громадських формувань з охорони громадського порядку на території с. Мироцьке тощо.
За підсумками слухань, враховуючи всі пропозиції громади, відділом поліції буде розроблено відповідний план заходів щодо зниження рівня криміногенної обстановки на території сільської ради, з визначенням пріоритетних завдань, порядку дій, відповідальних осіб, строків виконання.

0

 813 | 
 Пульс | 
 2018-03-20 15:34:57 | 
 новини, Київщина, Київська область, громадські слухання, Мироцьке, охорона правопорядку, правопорядок
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама