Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

29 травня проходить робоча зустріч щодо функціонування сміттєзвалища на території Новозаліської сільської ради

29 травня 2018 року о 10:14

 | 
 | 4/5 (1)
29 травня пройде виїзне чергове засідання робочої групи на території сміттєзвалища щодо функціонування полігону твердих побутових відходів на території Новозаліської сільської ради. Зустріч, на яку запрошено делегованих представників Бородянської райдержадміністрації, Бородянської райради, Новозаліської сільської ради, ТОВ «Утілсервіс» та громадськість пройде з метою напрацювання алгоритму подальших дій для вирішення зазначеного проблемного питання. Повідомляє Бородянська РДА.
 
Рішення щодо призначення чергового засідання було прийнято після обговорення та тривалої дискусії робочою групою при Бородянській райдержадміністрації з питань функціонування полігону твердих побутових відходів (сміттєзвалища) на території Новозаліської сільської ради, яке пройшло 23 травня під головуванням депутата Київської обласної ради Сергія Кармазіна. Також участь у засіданні взяли т.в.о. голови Бородянської районної державної адміністрації Валентин Корнієнко, перший заступник голови Бородянської райдержадміністрації Віктор Барчан, т.в.о. начальника відділу ЦЗ, НС, інфраструктури, ЖКГ та будівництва РДА Катерина Струкачьова, депутати Бородянської районної ради Ігор Конопацький, Сергій Разкевич та Павло Остапченко, сільський голова Нового Залісся Олександр Леоненко, начальник Бородянського відділення поліції Ірпінського ВП ГУ НПУ у Київській області Олександр Омельяненко, представник ТОВ «Утілсервіс» Олександр Бадрудінов, представники громади с. Нове Залісся.
На засіданні 23 травня були розглянуті питання про надання інформації щодо судових процесів між Новозаліською сільською радою та ТОВ «Утілсервіс», про виконання рішення 19 сесії VІІ скликання Новозаліської сільської ради щодо заборони ввезення сміття на територію села та обговорення плану дій між Бородянською райдержадміністрацією та Бородянською райрадою. А також питання щодо надання інформації про фактичний стан кримінальних проваджень щодо ТОВ «Утілсервіс» та про надання інформації щодо фактичного виконання договорів ТОВ «Утілсервіс» з суб’єктами господарювання в період січень-травень 2018 року.

0

 594 | 
 Пульс | 
 2018-05-29 10:14:51 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама