Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

«Loca Show» від NK (Біла Церква)

Подія відбулася 7 жовтня 2020 року о 19:00

 | 
 | 4/5 (1)
Божевільне шоу від запальної красуні.
7 жовтня у Білоцерківському Палаці культури «Росава» (вул. Леваневського, 53) з новою шоу-програмою «Loca Show-2020» виступить мега популярна українська співачка Настя Каменських (NK). Початок о 19:00.
Настя Каменських першою серед українських артистів підкорила Латинську Америку, потрапила в авторитетний музичний чарт Billboard і з завидною швидкістю створює круті колаборації з артистами світового рівня. Всього за два роки сольної кар'єри співачці вдалося завоювати безліч нагород і серця мільйонів слухачів по всьому світу. Вона продовжує радувати своїх шанувальників і створювати неймовірне свято – «Loca Show-2020».
Нова концертна програма NK – синергія драйву і чуттєвої лірики, ейфорії і яскравих емоцій, зворушливих почуттів і танцювальних ритмів, це фьюжн латиноамериканської пристрасті і української душевності.
«Loca в перекладі з іспанської означає «божевільна». Моє нове шоу про те, якою може бути кожна жінка. Справжньою «Loca» – неймовірною, божевільною, вільною і сильною, жіночною і ніжною, творчою і веселою – справжньою красунею. Тією, яка успішно йде до своїх сміливих цілей і божевільних мрій. Разом зі мною і моєю музикою по містах прокотиться хвиля неймовірної енергетики. Ми будемо разом з вами танцювати і співати на концертах», – прокоментувала NK.
В рамках туру «Loca Show-2020» окрім вже відомих хітових треків NK | Насті Каменських, які підкорюють радіо як в Україні, так і за океаном, вперше прозвучать пісні з її першого іспаномовного альбому. Крім того, глядачі стануть свідками неймовірного танцювального і світлового шоу, наповненого яскравими фарбами і незабутньою атмосферою.
За сольну кар'єру Настя Каменських завоювала безліч нагород, серед яких двічі «Співачка року», «Кращий кліп року» за версією M1 Music Awards, «Кращий естрадний хіт року» за версією національної премії YUNA. Зі своїми хітами вона потрапила в 5 міжнародних чартів, в 2 з них - Music Choice і Billboard – з танцювальним хітом «Peligroso». А новий сингл Elefante майже відразу після прем'єри потрапив до списку відтворення Apple Music USA «Shazam Recommends: The Best New Music» поряд з такими світовими артистами як Селена Гомез і Каньє Уест, і підкорює радіо США, Канади і Мексики.

0

 497 | 
 Пульс | 
 2020-06-19 13:28:25 | 
 афіша, Київська область, 2020, Apple Music, Billboard, Elefante, Kanye West, Loca Show, M1, M1 Music Awards, Music Choice, NK, Peligroso, Selena Gomez, Shazam, YUNA, альбом, Америка, артист, артисти, артистка, афіша, Біла Церква, виступ, драйв, ейфорія, емоції, енергетика, Канада, Каньє Уест, колоборація, концерт, концерти, Кращий естрадний хіт року, Кращий кліп року, Латинська Америка, лірика, Мексика, мрії, музика, музичний альбом, нагорода, нагороди, Настя Каменських, Палац Культури, пісні, пісня, почуття, прем'єра, радіо, ритм, світ, світлове шоу, Селена Гомез, сольна кар'єра, спів, співачка, Співачка року, сцена, США, танці, трек, треки, тур, Україна, хіт, хіти, цілі, чарт, шоу, шоу-програма
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама