Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Бородянська «Батьківщина» загрузла в корупції

18 січня 2018 року о 20:17

 | 
 | 4/5 (1)
18 січня прокурор Київської області в присутності захисників вручив підозру у скоєнні злочину передбаченому  ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 368 (пособництво в отриманні неправомірної вигоди службовою особою, що займає відповідальне становище) КК України заступнику голови Бородянської районної ради Олексій Черкашину та депутату Пісківськоїоб’єднаної територіальної громади Юлії Соловьйовій. Обоє є депутатами від ВО «Батьківщина». Черкашин очолює осередок цієї партії в Бородянському районі.
Як інформує офіційний сайт прокуратури Київської області, злочин викрито прокуратурою Київської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Київській області ДЗЕ НП України.
Так, встановлено, що вказані особи за 50 тисяч доларів США вимагали за  сприяння у вирішенні питання щодо передачі майнового комплексу, який перебуває у комунальній власності, з правом подальшої приватизації службовій особі, що займає відповідальне становище.
У ході досудового розслідування задокументовано факт отримання зазначеними особами частини неправомірної вигоди на загальну суму 20500 гривень, які отримано у безготівковій формі на особисті платіжні картки зловмисників.
На підставі ухвал суду слідчими прокуратури з оперативним супроводженням працівників поліції проведено низку обшуків у помешканні депутатів та районній раді. Отримано докази на підтвердження факту отримання неправомірної вигоди.
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
Депутат Юлія Соловьйова розміщала в Бородянському районі рекламні борди на яких позиціонувала себе, борцем з корупцією та захисником від рейдерства.
Очікуємо на подальші коментарі з боку слідства та обласного керівництва ВО «Батьківщина».





0

 3356 | 
 Пульс | 
 2018-01-18 20:17:22 | 
 новини, Київщина, Київська область, Батьківщина, Бородянка, корупція, Юлія Соловьйова
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама