Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Гостомельський селищний голова лишатиметься на посаді

28 вересня 2018 року о 22:17

 | 
 | 4/5 (1)
Юрій Прилипко лишається на посаді селищного голови Гостомеля до часу остаточного рішення суду апеляційної інстанції у справі про його відсторонення з посади.
Як уже повідомлялося, 26 вересня суддя Голосіївського районного суду міста Києва Юрій Мазур своєю ухвалою задовольнив клопотання слідчого поліції стосовно відсторонення Юрія Прилипка з посади голови селища в рамках запобіжного заходу у кримінальній справі стосовно невиконанних робіт по ремонту доріг селища. Згодом Юрій Прилипко так прокоментував це рішення на своїй сторінці в мережі Facebook:

«Шановні односельчани!
Хочу повідомити вас, що продовжую виконувати повноваження Гостомельського селищного голови до часу винесення остаточного рішення Апеляційним судом міста Києва стосовно клопотання слідчого поліції відносно запобіжного заходу в рамках порушеної кримінальної справи.
Маю намір й надалі працювати на благо та розвиток Гостомеля. А усі вигадки стосовно моєї роботи отримають належну відповідь у суді. Не розумію, чому хтось не вникнувши в обставини справи, більш того: не провівши передбачені законом експертизи, вже почав вимагати для мене сурових покарань? Ще раз дякую за підтримку та розуміння! В ситуації, що склалась мене надихає до подальшої роботи ваша, шановні земляки, небайдужість. Глибоко відчуваю ваше співпереживання за долю селища, майбутнє наших дітей та онуків. Тисну руку кожному з Вас!»
Також, відомо, що адвокати Юрія Прилипка звернуться з апеляційною скаргою на ухвалу Голосіївського районного суду.

0

 809 | 
 «Газета Гостомеля» | 
 2018-09-28 22:17:54 | 
 новини, Київщина, Київська область, Гостомель
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама