Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Як Гостомель відзначив 524 річницю з дня заснування селища

22 жовтня 2018 року о 14:34

 | 
 | 4/5 (1)
Після Божественної літургії і молитви за мирне небо в Україні та героїв-козаків, покладання квітів до обелісків, громадськість і представники влади селища разом вирушили на оновлену площу Рекунова. Презентували площу реконструйовану до свята Дня Гостомеля його селищний голова Юрій Прилипко і народний депутат Михайло Гаврилюк. Варто зауважити що до річниці селища відремонтовано багато доріг, прокладено нові тротуари, зазеленіли газони на алеях В’їзної групи, що стала візитівкою селища, на багатьох клумбах розквітли клумби осінні квіти. Ця робота лише початок перетворень Гостомеля, як зауважив під час вітальних промов, селищний голова Юрій Прилипко.
Далі події святкування відбувалися на площі культурно-оздоровчого комплексу й на селищному стадіоні, де футболісти Гостомеля, зокрема ФК «Факел» здобув переконливу перемогу у матчі в рамках чемпіонату Києво-Святошинського району, в цей день грали також ветерани ФК «Гладіолус» — і теж перемогли свого суперника, на виїзних іграх в рамках згадуваного чемпіонату ФК "Гостомель"і "Кімерка"- теж дві перемоги!
Усіх присутні також мали нагоду побачити в повному складі гостомельських «спартанців», котрі тренуються в одноіменному клубі під керівництвом тренера з хортингу Сурена Саргсяна, цей новий вид національного спорту набирає все більше обертів. У День селища спортсмени СК "Спарта" на змаганнях хортингистів у Броварах поповнили скарбничку клубу двома золотими та бронзовою медалями!
У день святкування навіть сама погода була привітною і сонячною до гостомельців, як ніколи, а ще раніше нас всіх порадував приліт лебединої зграї, що деякий час жила на центральному озері по Свято-Покровській, прилетіло аж п’ять лебединих пар. Це добри й знак для селища.
Привітати гостомельців прибуло багато гостей: зокрема Почесний громадянин Гостомеля й керуюча апаратом Київської облради Наталія Семко, виконуюча обов’язки Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй і перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин, депутати Ірпіньради та гості з інших міст. Під час офіційної частини селищний голова вручив відзнаку Почесного громадянина Гостомеля ветерану Другої світової війни Петру Тарасовичу Червоному, відзначив нагородами працівників комунальних закладів селища, подружні пари, які справили ювілеї, й котрі тільки стали на рушничок щастя.
Після офіційної частини на сцену вийшли артисти місцевих творчих колективів, і це особливо тішило, що в нас так багато зірочок в царині вокалу й хореографії. Захоплючими були виступи колективів музичних гуртів і зірок всеукраїнського масштабу. Свято тривало до пізньої години й залишило чимало приємних спогадів у всіх, хто на ньому побував. Наступний День народження Гостомеля буде ювілейним — 525 річниця з Дня заснування, є всі сподівання та підстави, що Гостомель його відзначатиме вже у новому статусі — центру Гостомельської ОТГ.

0

 568 | 
 Пульс | 
 2018-10-22 14:34:38 | 
 новини, Київщина, Київська область, Гостомель, День селища
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама