Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Раніше ви це бачили тільки в кіно: влітку надійде в продаж голографічний смартфон

26 січня 2018 року о 20:35

 | 
 | 4/5 (1)
Компанія RED розробила смартфон Hydrogen з революційним голографічним екраном: тепер зображення зʼявлятиметься над ним, ніби справжня голограма.
Розробники підкреслюють, що це не просто демонстрація нової технології чи піар-хід. На їхню думку, новинка переверне підхід до споживання 3D-контенту. Компанія вже запустила у виробництво перші серійні смартіони – з номерами EVT1- 0001 і 0002.
Ця новина активно обговорюється на форумі сайту, але жодного фото технічної новинки розробники поки що не виклали. Зате описали, як це буде виглядати.
Засновник компанії Джим Джаннард описує голографічний 4V-режим поетично: «Екран трохи темніє, і зовні над ним з'являється зображення «краще, ніж у 3D»... Окуляри не потрібні. Про це неможливо розповісти, вам просто потрібно це побачити. Поки що в усіх, хто бачив, перехоплює дихання, і вони кажуть щось нецензурне або просто посміхаються. Треба було записати це на камеру, такі емоції безцінні».
Доповнити зображення повинна революційна технологія звуку, але її теж «треба чути самому».
Відео в стандарті 4V смартфон зможе знімати і показувати самостійно. RED також запускає платформу HYDROGEN Network, яка дозволяє користувачам ділитися 4V контентом, створеним за допомогою свого Hydrogen One. На ній власники смартфона зможуть продати або віддати свій 4V контент безкоштовно. Разом з 4V-файлом телефон відразу буде зберігати і звичайне 2D-відео.
На задній панелі смартфона є універсальний роз'єм для підключення різних модулів. Одним з них буде відеокамера професійного стандарту.
Працюватиме телефон на процесорі Qualcomm Snapdragon 835x, також всередині буде два слота для SIM-карт, стандартний роз'єм для навушників і акумулятор потужністю 4500 mAh.
Надійде у продаж диво-смартфон вже влітку.
Передзамовлення можна зробити вже зараз, але оплатити треба повну суму: $1195 з алюмінієвим корпусом, $1595 – з титановим.
На відео демонструється, як працює технологія LEIA, що лягла в основу голографічного смартфона.
 

0

 929 | 
 Пульс | 
 2018-01-26 20:35:50 | 
 новини, Київщина, Київська область, Hydrogen, RED, літо, продаж, смартфон, технологія LEIA
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама