Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Вишгородщина піклується про соціально незахищені верстви населення

8 квітня 2020 року о 11:52

 | 
 | 4/5 (1)

Уже понад 800 жителів району одержали підтримку в межах спільного проєкту Мінсоцполітики та корпорації «АТБ»

Соціальні робітники разом з волонтерами вже доставили продуктові набори в оселі більш як 800 жителів Вишгородського району в межах спільного проєкту  Мінсоцполітики та корпорації «АТБ», яким передбачено адресно забезпечити продуктами першої необхідності соціально вразливі категорії людей у  Великодні дні. Проєкт триває з 3 по 23 квітня. До продуктового набору внесено крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, печиво, чай та інші товари першої необхідності.

Вишгородський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) — у числі тих, хто взяв на себе реалізацію цього проєкту в районі.

Rud2 На Вишгородщині соціально незахищені люди отримують продуктові набори

Директор Територіального центру Наталія Рудько зазначила: «Жоден з наших підопічних не залишився поза увагою. Звичайно, це велике навантаження на наших працівників. Але, дякуючи підтримці районної влади та волонтерів, ми доставили продуктові набори – у найкоротші терміни”. Наталя Рудько зазначила, що проєкт був підтриманий на всіх рівнях і подякувала керівництву  Департаменту соціального захисту населення Київської ОДА та Вишгородської РДА і районної ради,  представникам соціально відповідального бізнесу, волонтерам, власне, всім, хто долучився до доброї справи.

Також Наталя Петрівна поділилась враженнями від спілкування з тими, кому передавали допомогу. Для них – це дуже доречна підтримка у такий непростий час. І вони дякують і соціально відповідальному бізнесу, і Мінсоцполітики, що знайшли можливість допомогти.

Rud3 На Вишгородщині соціально незахищені люди отримують продуктові набори

«Реалізація цього проекту на місцях, – розповідає заступник директора Департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації Олександр Винник, – покладена на територіальні центри та їх соціальних робітників. Це – найкоротший шлях до людей, що потрапили у складні життєві обставини. Адже наша соціальна система – досить розгалужена, соціальні робітники є у найвіддаленіших селах».

Загалом у межах проєкту заплановано передати майже 600 тисяч продуктових наборів у понад 200 населених пунктах України.

Rud4 На Вишгородщині соціально незахищені люди отримують продуктові набори




0

 838 | 
 Погляд
 2020-04-08 11:52:25 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама