Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Гинуть військовослужбовці у... Ворзелі

29 січня 2018 року о 17:20

 | 
 | 4/5 (1)
Військовою прокуратурою Центрального регіону України завершено досудове розслідування щодо вибуху гранати у селищі Ворзель.
Військовою прокуратурою Київського гарнізону затверджено та скеровано до Ірпінського міського суду Київської області обвинувальний акт стосовно військовослужбовця Національної гвардії України солдата П., що обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 КК України – носіння, зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу та ч. 2 ст. 414 КК України – порушення правил поводження із боєприпасами, що заподіяло тілесні ушкодження кільком особам та смерть потерпілого.
Нагадаємо, що нещодавно близько опівночі в селищі Ворзель поряд із закладом громадського харчування у руках одного із групи військовослужбовців Національної гвардії України, що перебували там у позаслужбовий час стався вибух гранати.
У ході досудового слідства встановлено, що, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, безпосередньо солдат П. приніс незаконно придбану споряджену гранату Ф-1 та сидячи за столиком разом із товаришем З., дістав її з кишені й висмикнувши кільце запалу передав цю гранату останньому, що призвело до трагедії.
У результаті вибуху один з військовослужбовців загинув, двоє військовослужбовців та одна цивільна особа отримали поранення різного ступеню тяжкості.
Наразі, до військовослужбовця П. застосовано запобіжний захід у вигляді перебування під цілодобовим домашнім арештом за місцем проходження військової служби за контрактом.

0

 845 | 
 Пульс | 
 2018-01-29 17:20:57 | 
 новини, Київщина, Київська область, військовослужбовці, Ворзель, гинуть, Національна гвардія України
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама