Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Борці підкоряли Боярку

30 січня 2018 року о 15:22

 | 
 | 4/5 (1)
У минулі вихідні за підтримки голови Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослави Смірнової та голови Києво-Святошинської райради Вадима Гедульянова у боярській школі No5 відбулися змагання серед юних дзюдоїстів. В цей день пройшла Відкрита першість Києво-Святошинського району з дзюдо серед юнаків 2007-2008 та 2009-2010 року народження. Турнір зібрав понад 150 дзюдоїстів з різних куточків України.
Як зазначив у інтерв’ю кореспонденту РІА «Пульс» керівник дитячо-юнацької спортивної школи Києво-Святошинського району, депутат райради Вячеслав Отрішко, змагання проведено з метою підвищення спортивної майстерності юних дзюдоїстів, залучення дітей до занять спортом, зокрема, такого виду єдиноборств як дзюдо, популяризації здорового способу життя.
У запеклих поєдинках взяли участь команди з різних куточків України. Зокрема, три команди з Києво-Святошинського району (м. Боярка, м. Вишневе, смт Коцюбинське) м. Біла Церква, м. Васильків, Черкаської області (м. Жашків), Львівської області (м. Стрий), Вінницької області (м. Шаргород) та м. Київ. Заслужені нагороди переможцям змагань вручала віце-чемпіонка Європи з дзюдо Світлана Ярьомка.
Приємним завершенням змагань стало вручення подарунку від керівництва району для районного відділення по дзюдо – таких необхідних татамі.
 

0

 576 | 
 Пульс | 
 2018-01-30 15:22:31 | 
 новини, Київщина, Київська область, борці, Боярка, дзюдо, керівництво району, команда
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама