Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Бабуся Ніна - найстарша у пристоличному Поліссі?

30 січня 2018 року о 16:54

 | 
 | 4/5 (1)
Наприкмнці січня жителька села. Великий Карашин Макарівського району Ніна Степанівна Заверуха відзначила свій 100-літній ювілей.
За свій вік жінка пережила багато тяжких років, адже молодість пройшла в умовах виживання під час голодоморів, Другої світової війни, втрати чоловіка на фронті, післявоєнному ліхолітті.
Разом зі своєю мамою Ніна Степанівна з юних років почала працювати у Великокарашинському колгоспі, де була ланковою, а вже у передпенсійному віці трудилася в колгоспній городній бригаді.
Проте, як би не було важко, ювілярка з позитивом дивиться на свій життєвий шлях та ще й дає мудрі настанови своїм нащадкам: “Бажаю прожити всім до такого віку, але щоб біди не знали. Сьогодні складні часи, однак були й тяжчі, тому все поступово мине”.
У знаменний день свого життя Ніна Степанівна приймала вітання від найближчих людей: дітей, онуків, правнуків та праправнуків. Праправнукам, яких у Ніни Степанівни аж  семеро, продовжуючи родинну традицію, започатковану її онуком Михайлом, подарувала “Кобзарі”, щоб любили українське слово та шанували своє коріння.
До поздоровлень долучився і начальник управління соціального захисту населення Макарівської райдержадміністрації Григорій  Невмержицький, який вручив ювілярці матеріальну допомогу та передав вітання від голови Макарівської райдержадміністрації Тетяни Семенової, побажавши міцного здоров'я та довгих літ життя у колі родинного затишку.
 

0

 898 | 
 Пульс | 
 2018-01-30 16:54:53 | 
 новини, Київщина, Київська область, бабуся, Великий Карашин, Макарівський район, найстарший житель, Ніна Степанівна Заверуха, Полісся
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама