Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Матері – героїні вручена державна нагорода

30 січня 2018 року о 17:06

 | 
 | 4/5 (1)
Сьогодні, 30 січня, на апаратній нараді Бородянської РДА відбулося вручення почесної державної нагороди України мати-героїня мешканці селища Немішаєве Юлії Станіславівні Демченко.
Присвоюються почесне звання та нагороджуються жінки нагрудним знаком, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Демченко Юлія Станіславівна проживає в селищі Немішаєве з 2005 року. Має спеціальність медичної сестри, вищу інженерну освіту і загальний трудовий стаж роботи понад 25 років.
Свою трудову діяльність розпочала з 29.08.1990 року на посаді медичної сестри військового шпиталю, а пізніше – у відділення реанімації міської лікарні. У зв’язку з переїздом на нове місце проживання — у місто Київ — займала посаду заступника директора студентського містечка Київського технологічного інституту легкої промисловості. У 1999 році заснувала приватне підприємство “Гадем” з виготовлення нестандартних швейних виробів та хімчистки. Підприємство обслуговувало театральні, циркові колективи, рекламні агентства міста Києва з пошиття нестандартних виробів, єврогардин, з питань хімчистки. Підприємство “Гадем” брало участь у тендерах з обслуговування приміщень Верховної Ради України, Київради, міського Палацу укладення шлюбів інших великих підприємств та організацій, неодноразово виходило переможцем і надалі якісно виконувало роботи з укладених договорів.
Безперервно працюючи на виробництві, Юлія Станіславівна народила і виховує вісім дітей: Олександру, Марію, Юлію, Анну, Єлизавету, Катерину, Маргариту та Станіслава. Діти проявляють себе всебічно розвиненими особистостями, завжди беруть активну участь у заходах, що про водяться в школі, селищі та районі.
Юлія Станіславівна скрізь, де б вона не жила чи працювала, зарекомендувала себе працелюбною, доброю, турботливою матір’ю і патріоткою України. По-особливому любов до Вітчизни виявила у нелегкий для країни період – під час Революції Гідності на Майдані Незалежності в Києві, вона чергувала медичною сестрою у громадянському шпиталі, рятуючи життя пораненим співвітчизникам. Як швея-технолог шиє одяг, медичне та інше обладнання для воїнів речі та відправляла їх в АТО. Разом зі старшими доньками пошила тисячі прапорів України, під якими патріоти відстоювали незалежність своєї країни.
 

0

 544 | 
 Пульс | 
 2018-01-30 17:06:26 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бородянка, Бородянська РДА, вручення нагоди, державна нагорода, матір - героїня, Немішаєве
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама