Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Суд виправдав плавця з Гідропарку

21 липня 2020 року о 15:12

 | 
 | 4/5 (1)

Дніпровський суд міста Києва 20 липня виправдав фітнес-тренера Валентина Бур’янова, якого поліція у квітні затримала, коли він переплив річку Дніпро щоб дістатися до тренажерів у Гідропарку.

Про рішення суду повідомив сам Бур’янов у Facebook – провадження закрили за «відсутністю події і складу правопорушення».

Також чоловік додав, що тепер позиватиметься до суду на поліцейських, які склали адмінпротокол та затримували його у Гідропарку.

«Аваківці застосовують усі можливі механізми своєї безкарності: перевищення повноважень, незаконне затримання, застосування спецзасобів, приниження честі та гідності, підроблення процесуальних документів, неповага до суду… Втім, за всі злочини доведеться понести відповідальність. До зустрічей в судах…», – написав Бур’янов.



0

 838 | 
 Главком
 2020-07-21 15:12:10 | 
 новини, Київщина, Київська область, адміністративний протокол, виправдання, Гідропарк, Дніпровський суд, затриманий, затримання, Київ, конфлікт, місто Київ, Національна поліція, Нацполіція, неправомірні дії, плавець, позов, поліція, провадження, протокол, річка Дніпро, спорт, суд, судовий процес, тренажер, тренажери, фітнес, фітнес-тренер, честь та гідність
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама