Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Броварському районі депутата сільради затримали на хабарі

30 липня 2020 року о 12:59

 | 
 | 4/5 (1)

Депутат однієї із сільрад Броварського району затриманий під час отримання хабаря в $1,5 тис., – про це повідомило головне управління Нацполіції в Київській області.

За його даними, депутат вимагав і отримав гроші за позитивне вирішення питання про передачу земельної ділянки у власність третій особі.

Він був затриманий слідчими поліції і оперативними працівниками Київського облуправління СБУ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.



0

 564 | 
 Главком
 2020-07-30 12:59:36 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бровари, Броварський район, Головне управління Національної поліції у Київській області, ГУ Нацполіції, депутат, затриманий, затримання, земельна ділянка, земля, ККУ, конфіскація майна, копи, кримінал, кримінальна справа, кримінальне провадження, Кримінальний кодекс України, Національна поліція, Національна поліція Київської області, Національна поліція Київщини, Національна поліція України, Нацполіція, Нацполіція Київської області, Нацполіція Київщини, неправомірна вигода, позбавлення волі, поліцейські, поліція, посада, сільрада, сільська рада, службова особа, хабар
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама