Поділитися
1
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Україна увійшла в Moon Village Association і братиме участь в розробках проєктів по впровадженню життя на Місяці

5 серпня 2020 року о 11:20

 | 
 | 5/5 (2)

Державне космічне агентство офіційно підписало Меморандум з Moon Village Association і надалі братиме участь в розробках проєктів по впровадженню життя на Місяці.

Україна вже брала участь в одному з симпозіумів-семінарів Асоціації, який проходив в Токіо в грудні 2019 року. Свої проєкти тоді представили Японія, Сполучені Штати, Індія і Китай. Фахівці конструкторського бюро «Південне» розробили концептуальний план проєктування місячної промислово-дослідної бази, який представив зовнішній вигляд майбутньої бази, транспортну систему для доставки екіпажу і вантажів та засоби пересування по поверхні Місяця.

«Вступ до Moon Village Association – це не тільки доступ до міжнародної інформаційної бази досліджень Місяця, але і шанс взяти активну участь в передових космічних проєктах. Наступний крок людства — це не підкорення Марса, а створення можливостей для підтримки стабільної життєдіяльності в умовах космосу. Якщо ми це навчимося робити на рівні орбітальних станцій на Місяці, то ми це зможемо здійснити та на Марсі, і на супутниках Юпітера, і де завгодно», – розповів голова космічного агентства Володимир Усов.

«Співпраця Державного космічного агентства по Moon Village Association збільшує кількість важливих зацікавлених сторін, наприклад, космічних агентств, які є членами організації. Це прискорить розвиток глобального співробітництва. Участь в дослідженні і заселення Місяця є правом усіх країн і широкої громадськості. Ця угода про співпрацю допоможе розвинути потенціал космічної галузі України та сприятиме залученню громадськості до інформаційно-просвітницьких заходів, запланованих в Україні», – стверджує Глафкі Антоніу, фахівець з підтримки управління і зв’язків з громадськістю Moon Village Association.



1

 600 | 
 Пульс | 
 2020-08-05 11:20:24 | 
 новини, Київщина, Київська область, 2019, Moon Village Association, Америка, вантаж, дослідження, екіпаж, засіб пересування, засоби пересування, Індія, Китай, конструкторське бюро, концепція, космічна галузь, космічне агентство, космос, людство, Марс, меморандум, місяць, орбітальна станція, проект, проекти, проєкт, проєкти, семінар, симпозіум, Сполучені Штати, Сполучені Штати Америки, супутник, США, Токіо, транспортна система, Україна, фахівці, Юпітер, Японія
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама